top of page
fondo-navidad-caja-regalo-detalles-decoracion.jpg

Menú Nadal

Aperitius

Airbaguette de pernil ibèric
Medalló de pop amb cansalada del coll
Textures de ceba i parmentier de patata
Lingot de salmó estil sashimi amb soja, yuzu,
oli de sèsam i micromesclum

Primers a escollir

Escudella de Nadal amb galets farcits i mini degustació de formatges
Caneló
XL amb beixamel de ceps, tòfona ratllada i cruixent de parmesà
Amanida de contrastos amb foie i fruita de temporada
Risotto de gamba vermella i espàrrecs de marge

Segons a escollir

Filet de vedella amb foie, poma caramel·litzada i reducció de Pedro Ximénez
Lingot de garrí amb salsa espanyola i pinya a la brasa
Bacallà a la muselina d'all i melmelada de tomàquet feta a casa
Cassoleta de lluç amb cloïsses i gambes

Postres a escollir

La nostra versió del pa amb oli i xocolata
Torrija amb caramel i gelat de vainilla
Gelat de torró i ratafia
Coca de la iaia Maria i torrons

55€

IVA inclòs
Inclou pa, aigua gasosa i
vi Raimat Clamor, Costers del Segre

Menú Sant Esteve i Reis

Aperitius

Airbaguette de pernil ibèric
Anxova amb tinta de calamar, all i julivert, parmesà i puntes d'all negre
Gamba amb tempura i teriyaki

Primers a escollir

Sopa de peix
Carpaccio de vedella amb parmesà
Crema balsàmica i tomàquets cherry
Risotto de bolets i cansalada cruixent
Caneló
XL amb beixamel de foie i cruixent de parmesà

Segons a escollir

Salmó a la salsa de taronja
Bacallà a la muselina d'all i melmelada de tomàquet feta a casa
Magret d'ànec amb salsa Oporto i compota de poma
Entrecot a la brasa amb xips de yuca

Postres a escollir

La nostra versió del pa amb oli i xocolata
Torrija amb caramel i gelat de vainilla
Gelat de torró i ratafia
Coca de la iaia Maria i torrons

45€

IVA inclòs
Inclou pa, aigua, gasosa i vi

Menú Cap d'any

Aperitius

Airbaguette de pernil ibèric
Mini tàrtar de salmó amb alvocat, mango i ceba de Figueres
Albergínia amb tempura de tinta
Macaró de salmó fumat i formatge crema

Entrants

Milfulls de patata i galta de vedella amb la seva salsa i ceba caramel·litzada
Mar i muntanya de pop i cansalada del coll amb parmentier de patata

Principals

Suquet de rap amb gambes i cloïsses
Filet de vedella amb foie, poma caramel·litzada i salsa Oporto

Avantpostres

Meló emborratxat amb mojito

Postres

Semiesfera de crema catalana farcida de préssec caramel·litzat i glacejat
de caramel cruixent de fruits secs

105€

IVA inclòs
Inclou pa, aigua gasosa,
vi blanc i negre Massaluca Terra Alta,
cava brut Nature,
bossa de cotilló i raïm

I PER ACABAR, LA GRAN FESTA AL CELLER!

 

  • Instagram - Círculo Blanco
  • Facebook - círculo blanco
bottom of page