top of page

Menú Nadal
Aperitius
Airbaguette de pernil ibèric
Medalló de pop amb cansalada del coll
Textures de ceba i parmentier de patata
Lingot de salmó estil sashimi amb soja, yuzu,
oli de sèsam i micromesclum
Primers a escollir
Escudella de Nadal amb galets farcits i mini degustació de formatges
Caneló XL amb beixamel de ceps, tòfona ratllada i cruixent de parmesà
Amanida de contrastos amb foie i fruita de temporada
Risotto de gamba vermella i espàrrecs de marge
Segons a escollir
Filet de vedella amb foie, poma caramel·litzada i reducció de Pedro Ximénez
Lingot de garrí amb salsa espanyola i pinya a la brasa
Bacallà a la muselina d'all i melmelada de tomàquet feta a casa
Cassoleta de lluç amb cloïsses i gambes
Postres a escollir
La nostra versió del pa amb oli i xocolata
Torrija amb caramel i gelat de vainilla
Gelat de torró i ratafia
Coca de la iaia Maria i torrons
55€
IVA inclòs
Inclou pa, aigua gasosa i
vi Raimat Clamor, Costers del Segre
Menú Sant Esteve i Reis
Aperitius
Airbaguette de pernil ibèric
Anxova amb tinta de calamar, all i julivert, parmesà i puntes d'all negre
Gamba amb tempura i teriyaki
Primers a escollir
Sopa de peix
Carpaccio de vedella amb parmesà
Crema balsàmica i tomàquets cherry
Risotto de bolets i cansalada cruixent
Caneló XL amb beixamel de foie i cruixent de parmesà
Segons a escollir
Salmó a la salsa de taronja
Bacallà a la muselina d'all i melmelada de tomàquet feta a casa
Magret d'ànec amb salsa Oporto i compota de poma
Entrecot a la brasa amb xips de yuca
Postres a escollir
La nostra versió del pa amb oli i xocolata
Torrija amb caramel i gelat de vainilla
Gelat de torró i ratafia
Coca de la iaia Maria i torrons
45€
IVA inclòs
Inclou pa, aigua, gasosa i vi
Menú Cap d'any
Aperitius
Airbaguette de pernil ibèric
Mini tàrtar de salmó amb alvocat, mango i ceba de Figueres
Albergínia amb tempura de tinta
Macaró de salmó fumat i formatge crema
Entrants
Milfulls de patata i galta de vedella amb la seva salsa i ceba caramel·litzada
Mar i muntanya de pop i cansalada del coll amb parmentier de patata
Principals
Suquet de rap amb gambes i cloïsses
Filet de vedella amb foie, poma caramel·litzada i salsa Oporto
Avantpostres
Meló emborratxat amb mojito
Postres
Semiesfera de crema catalana farcida de préssec caramel·litzat i glacejat
de caramel cruixent de fruits secs
105€
IVA inclòs
Inclou pa, aigua gasosa,
vi blanc i negre Massaluca Terra Alta,
cava brut Nature,
bossa de cotilló i raïm
I PER ACABAR, LA GRAN FESTA AL CELLER!
bottom of page